VENDÉGKÖNYV

Üzenetek száma: 8. -> Ez a 2. oldal.előző 5

Reinhold Gall 2011.08.06 - 14:47

Hallo Herr Narr,
habe heute wieder einmal ihre Homepage besucht und freue mich immer wieder wenn ich Bilder aus Hercegkut finde. Ich freue mich auch Sie in zwei Wochen wieder einmalzu sehen.
GruĂź Reinhold Gall


Szovák Zsuzsanna 2011.06.29 - 18:50

Tisztelt Naár János!

Érdeklődni szeretnék arról, hogy vajon a nagymamám családjából él-e még valaki Hercegkúton. Nagymamám - Fischinger Anna 1911-ben született Hercegkúton. Innen 21 éves korában ment férjhez Vajdácskára. Még halványan emlékszem a dédnagymamámra, aki 90 egynéhány évesen halt meg, amikor én még kislány voltam. Még arra is emlékszem, hogy svábul beszéltek egymással. Nagymamám 1996-ban meghalt Budapesten (ott lakott utolsó 5 évében édesapáméknál), de akkor még egy testvére élt Sárospatakon. Sajnos, ez az én hibám is természetesen, de nem hallottam a rokonságról szinte semmit évtizedek óta.
Ne haragudjon, hogy ilyen magánjellegű kéréssel zaklattam.
Üdvözlettel: Szovák Zsuzsanna


Feketéné Béres Viktória 2011.04.28 - 13:50

Kedves János!

Nagyon köszönöm mindannyiunk nevében azt a rengeteg fáradságot amit a családfa kutatása közben érzett, élt át. Nagyon sok erőt kívánok, és kitartást a folytatásához, mert nagyon sokunkat összehozott már így látatlanban a munkája. Köszönet érte!

Tisztelettel: Feketéné Béres Viktória (Türk Erzsébet (1930) unokája, Türk Antal és Fischinger Margit dédunokája)

UI: Nagyon várom a Braun család csaláfáját, hogy kiegészítsem a családfámat vele! :D


TORNAY GYULA ISTVÁN 2011.01.17 - 11:28

Kedves Naár János !
Örömmel olvastam a KERI részére készített hónlapját. A szerkesztést és az összeállítást jónak ítélem.
Szeretnék hozzájárulni a részletesebb információhoz.
Most találtam meg az 1966. évben végzett A osztály budapesti kirándulásáról készült színes negativ felvételeit. Szakmailag nem értek hozzá hogyan lehetne digitálisan átvinni a képeket ? Az iskola aulájának lefedésénél szakértőként és tanácsadóként működtem közre. Átadnám a fekete-fehér negativot az építkezésről. Örülők, hogy a belső udvart az eredeti közösségi térként használják. Az osztály tablóját újra kellett elkészíteni, mivel elázott.
Sikerült digitálisan rögzíteni, a hibákat korrigálni és újból kinyomtatni. Amennyiben a Lézerpont Studiónál még fellelhető az átmentett anyag úgy szivesen archiváltatnám.
Köszönetemet fejezném ki a magas szakmai tudásért, hogy ilyen jó állapotban tudta visszaadni az osztály tablóképét mindnyájunk örömére.
Várom jelentkezését.
70/258-0363. telefonon tud elérni.
Üdvözlettel : Tornay Gyula volt keris


Bódy Attiláné 2010.08.01 - 10:43

Tisztelt Naár úr! Édesanyám hagyatékában találtam egy keresztlevelet, Johannes Schmidt nevü rokonomról, aki 1822 január 17-én született, valószínű hogy meghalt, mert nem találtam a családfában. Szülei: Salomea Fischinger, és Georgius Schmidt. Őket megtaláltam, de már Józseffalván laktak. Én a Schmidt család leszármazottja vagyok. Ha készen lesz a családfa és felteszi a honlapra nagy érdeklődéssel fogom nézni, amit előre is köszönök.
Tisztelettel: Bódy Attiláné


előző 5

Kérem, írja meg véleményét a webhelyről. Minden észrevételt, javaslatot és kérést örömmel fogadok.

Név:
Email:
Üzenet:


7Vissza a főoldalra


Az utolsó módosítás dátuma: 2012. január 5.
©Naár János 2010